Party Saloon


Party Saloon

De Party Saloon is een kleine ruimte geschikt voor 56 personen. De locatie is ingericht met een aantal hoge tafels/bar en lage tafels.

Partytent


Partytent verhuur

De Partytent is niet zomaar een Partytent. Onze Lounge tent biedt 60 zitplaatsen en er is ruimte voor 100 personen. De locatie heeft een buitenterras en buitenbar, hartstikke leuk voor in het voorjaar of zomer!

Partyhouse


Optreden in Partyhouse

De Partyhouse is ingericht in de jaren '60 stijl. De ruimte biedt plaats voor meer dan 100 personen. U kunt gerust een band huren, die gemakkelijk zijn eigen apparatuur in de Partyhouse kan aansluiten.

Zalenverhuur tarieven in Almere.

Er zijn 2 mogelijkheden:

Zaalverhuur: Je zorgt zelf voor de drankjes en hapjes.

The Redroom zaal te huur vanaf € 400,-

Geschikt voor kleine groepen vanaf 15 tot 40 gasten. De zaal is ingericht met een geluidsinstallatie, beamer en een kleine dansvloer

Grandcafé zaal te huur vanaf € 500,-

Geschikt voor kleine groepen vanaf 35 tot 65 gasten. Een Bruin café met dansvloer, professionele bar en geluidinstallatie.

De Loungetent met buitenbar te huur vanaf € 500,-

De loungetent met buitenbar: is geschikt vanaf 45 tot 150 gasten, geopend vanaf 1 april t/m 30 oktober. In de loungetent is een DJ set aanwezig en een lichtshow. De koelkasten in de buitenbar zorgen ervoor dat de drankjes lekker koud zijn. Houtkachels en straalkachels zijn aanwezig ( u kunt bij ons haardhout afnemen of u neemt zelf haardhout mee). Ook een outdoor keuken van 30 vierkante meter om bijvoorbeeld te barbecueën staat tot jullie beschikking.

Partyhouse Zaal te huur vanaf € 600,-

Partyhouse zaal: Geschikt vanaf 60 tot 150 gasten. Onze feestzaal ingericht in de jaren 60 stijl. Leuke zitjes, grote dansvloer, bartafels hier kan je een disco feestje houden. DJ set, lichtshow, TV schermen, Karaoke staan tot jullie beschikking.

Feestavond zonder zaal huur: Wij verzorgen de drankjes, muziek en hapjes.

Bij minimaal 20 gasten, houden we het feest in één van onze zalen. je betaald geen zaalhuur, maar je betaald een drank en hapjes pakket voor de aanwezige gasten.

  • 3,5 uur afkoop drankjes (bier, wijn, frisdrank, koffie etc) + 3 x rond met bittergarnituur € 19,95 p.p.
  • 4 uur afkoop drankjes, 3x bittergarnituur, nootjes + 3 x rond met bittergarnituur € 22,95 p.p.
  • 5 uur afkoop drankjes, 3x bittergarnituur, nootjes + 3 x rond met bittergarnituur € 26,50,p.p.

Biefstuk_restaurant

Overheerlijke Biefstuk

Smullen tot het bord bijna leeg is en om de finish te halen nog even soppen met een broodje in de lekkere jus. De biefstuk die je niet snel zal vergeten!

Onbeperkt Spareribs eten

Spareribs schotel

Lekker gemarineerde Spareribs schotel samen met een luxe salade, franse frites en verschillende sauzen!

VIp High Tea met Entertainment

VIP High Tea

Gezelligheid met je vrienden, familie en collega’s kent geen tijd! Geniet van de overheerlijke lekkernijen en Live zanger Ronald. Alleen voor Very Important People!